Dit is mijn eerste brommer welke ik op mijn 14e kocht. Ik heb er toen een aantal jaar mee gecrossed rond de boerderij en deze uiteindelijk geruild voor twee andere (oldtimer) brommers.

2001 – Mijn eerste brommer

Ik kon niet zoveel foto’s vinden, maar deze vier heb ik kunnen inscannen.

2015 – MT5 teruggekocht

In 2015 wilde ik meedoen aan de Carbage Run van Venray naar Lyon. Het leek me leuk om dit op mijn eerste brommer te doen en zo kwam het dat ik de MT5 voor een kratje bier ’terugkocht’ van een goede vriend.

Restauratie

Het doel van de restauratie was het technisch in orde maken van de brommer, niet per se het uiterlijk. Om toch een beetje de ‘carbage’ look te houden heb ik daarom de brommer niet opnieuw gespoten. De 4-bak is tijdens de restauratie ook vervangen door een 5-bak.

Elektra / verlichting

Er was geen verlichting aanwezig, dit heb ik helemaal opnieuw moeten opbouwen om de brommer wegwaardig te maken. Het dashboard was een aardige improvisatie zoals te zien. Hier zijn wel twee versies van geweest.

Carbage run Brommer editie 2016

Na de RDW-keuring was de MT klaar voor de Carbagerun van Venray naar Lyon. Dit was een geweldig avontuur en de MT heeft de run zonder problemen uitgereden 🙂